неделя, 16 октомври 2011 г.
Попската яхния на Катето и едно ароматно хлебче
Когато видях тази яхния си казах, тава ястие непременно трябва да се приготви.
Речено сторено. Въоръжих се с продукти и търпение, и се започна борбата с малките лукчета. Ейййййй, толкова са мънички, но са мноооого упорити, е и аз не им се дадох, доста си поплаках, значително намалих запасите от носни кърпички, но ги победих.:)
Получи се едно много вкусно ястие, което бях убедена, че ще се хареса на съпруга ми, които е голям любител на лучените манджи, за разлика от мен, но и аз си хапнах от тази и останах доволна.
Кате, благодаря ти за рецептата , мила:* :* :*
За да бъде почетен и днешният световен ден на хляба приготвих това бързо и много ароматно хлебче в хлебопекарната.
Необходими продукти:
410гр. брашно
230мл. гореща вода 48С.
40 гр. сирене
2чл. сухо мляко
1чл. захар
1сл. захтин
1сл. червен пипер
1пак. доматен бульон
1/2чл. риган
3чл. суха мая
Поставят се всички съставки в купата на хлабопекарната, включва се на кратка програма и се пече точно 1час.
За следващият път съм решила да пробвам със сушени домати, с тях предполагам ще е още по- вкусно.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Ей,Мони,радвам се,че вие харесала!Много хубави снимки!
ОтговорИзтриванеПитката ти е страхотна!И аз някой ден ще я приготвя!
Прегръдки и хубава вечер,и успешна нова седмица!
Благодаря ти Кате.
ОтговорИзтриванеХлебчето е вкусно и може да се експериментира с подправките.
Прегръдки и хубава нова седмица!!!
Как ги въртите тези вкуснотии, бе хора?;-)Питки, хлебчета, какво ли не- монитора ми ухае на пекарна и не мога да се откъсна от него;-)
ОтговорИзтриванеПоздравления,Мони!